FRIED CHICKEN CORNER

FRIED CHICKEN CORNER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 125 beoordelingen
23 jan 2022 om 20:06 Veeeel beter dan KFC!!!
21 jan 2022 om 19:58 I debated what review to give but the chicken strips were delicious but the drumsticks tasted funny. It was almost like they were cooked in oil together with fish. For that reason I gave it 3 stars. The drumsticks were inedible.
15 jan 2022 om 21:20 Eten was echt lekker Goed op temperatuur. Alleen wat langer moeteb wachten ip her eten. Echter kwam dit door het drukke tijdstip.
9 jan 2022 om 13:39 Spicy chicken tenders are fresh and very delicious however it isn't spicy just lightly seasoned with black pepper.
4 jan 2022 om 22:02 Het eten was ok. Niet bijzonder, ook niet vies. Burger had te veel brood. Kip en saus waren wel lekker. Patat had iets te veel olie.
2 jan 2022 om 22:04 Perfect!
1 jan 2022 om 23:10 Ik ben normaal niet iemand die reviews achterlaat, maar de tering wat was dit lekker. Porties zijn gigantisch dus pas op met hoeveel friet je besteld. Friet was overigens erg lekker. Ik had het xxl kipfilet menu, kip was echt subliem.
28 dec 2021 om 20:49 The xxl tenders are bigger than anywhere else and very crispy.
19 dec 2021 om 20:22 De buffalo wings waren perfect gekruid, de patat was vers en een goede portie en de spicy chicken burger was gruwelijk goed. Eerlijk? Jullie zijn beter dan kfc! Ga hier sws bestellen!
16 dec 2021 om 19:43 I cannot give you 5/5 until you start making good frites. Your are really bad...
5 dec 2021 om 23:08 Bizar slecht. Een haar in mn eten, terwijl ik zo kaal ben als de neten. Dan wordt je echt dubbel gestrafd